Hip-hip-hurra! Hold den perfekte fødselsdagsfest!
Book vores store eller lille sal eller måske hele huset? Afhold en fødselsdagsfest med fuld forplejning i form af en skræddersyet menu og personale, som står klar til at servicere jer. Nedenfor har vi lavet lidt priser og menuforslag. I må os gerne komme med ideer til jeres arrangement angående menu og ønsker og vi laver en pris udefra det.
Menuforslag
Forretter:
-Tunmousse på vores måde med kapers, citron hertil spæde salater , krydderurter , brød og smør.
-Hønsesalat på vores måde anrettet på ananas, med bacon, forårsløg, asparges og svampe, pyntet med hvidløgsspirer. Hertil brød og smør.
-Varmrøget lakserilette på salater, med syltet rødløg, urteolie, krydderurter og citronkaviar Hertil brød
-Ønskes varmrøget laks i portionsstykker med tilbehør +10 kr pr person
-Butterdejsskal med høns i asparges
-Serranoskinke med syltede rødløg, ramløgspesto, melon og parmesan. Brød og smør.
-Kold pocheret hellefisk med råsyltet rødbede, dildmayo og krydderurter
-Fish & chips på vores måde:
Sprødstegt kulmule med ærtepure, rodfrugtschips og krydderurter.
Hovedret/Buffet
Fadservering:
vælg imellem :
-Svinekam.
-kalvesteg stegt som vildt.
-Rosastegt kalvefilet.
Hertil glaserede bønner, perleløg, gulerod og tranebær, hertil waldorfsalat, hvide kartofler, persille og skysauce.
Hovedretsbuffet:
(vælg 2 slags kød)
-Oksefilet
-kalvefilet
-Marineret Kyllingebryst
-Braiseret nakkefilet
-Marineret grisekam
-Svinemørbrad med baconrasp
Hertil:
Krydderstegte kartofler
Flødebagte kartofler
“Salat bar” salat og udvalg af tilbehør til salat efter sæson og kokkens humør
Bearnaise dressing
Skysauce
foccacia – brød
Tallerkenservering:
-Braiseret svinebryst med sprød flæsk, karamelliseret løg/æble kompot, Skysauce fra retten. På bordet: Spidskålssalat, timianstegte kartofler og skysauce
-Oksespidsbryst langtidsbraiseret med lunt grønt af grønkål, selleri, gulerod og rødbede. Hertil kartoffel gratin og skysauce
-Oksemørbrad farseret med svampe og krydderurter. Hertil pommes røsti og lunt grønt fra årstiden. På bordet: årstidens salat, krydderstegte kartofler og portvinssauce.
+40 kr pr person
Desserter :
-Citronfromage med fløde og chokolade/nødde knas
-vanilleis på chokoladekage med hindbær mousse, hindbærsirup, knas og chokolade
-Lun chokolade fondant med vanilleparfait, bærsirup, sprøde mandler og chokolade.
-Chokolademoussekage med brombær is, sirup knas og pynt.
-“Crêpe Suzette” Pandekager med appelsinsauce, kandiserede mandler og vaniljeparfait
-Mazarinkage pyntet med karamel, chokolade og nødder, hertil vaniljeis og bærsirup
Natmad
-Aspargessuppe med kødboller og brød
-Hotdogs med klassisk tilbehør
-2 slags pizza
-Oste/pålægsfade med rugbrød og boller
-Sandwich
-Frikadeller med kold kartoffelsalat
-Biksemad med syltede rødbeder
Tilbud på drikkevarer og tilbehør
Vi har følgende tilbud, til dig, som ikke ønsker at medbringe egne drikkevarer:


