Hip-hip-hurra! Hold den perfekte fødselsdagsfest!

Book vores store eller lille sal eller måske hele huset? Afhold en fødselsdagsfest med fuld forplejning i form af en skræddersyet menu og personale, som står klar til at servicere jer. Nedenfor har vi lavet 3 forslag på menuer – men den endelige menu sammensætter vi sammen, så I får en fødselsdagsfest efter jeres ønsker!

Menuforslag nr. 1:
“Den klassiske”

Forretter:
Vælg imellem :
-Tunmousse på vores måde med kapers, citron hertil spæde salater , krydderurter , brød og smør.

-Hønsesalat på vores måde anrettet på ananas, med bacon, forårsløg,  asparges og svampe, pyntet med hvidløgsspirer. Hertil brød og smør.

Hovedret:
Vælg imellem:
-Kalvesteg stegt som vildt.
-Svinekam.
-Rosastegt kalvefilet.
Hertil glaserede bønner, perleløg, gulerod og tranebær, hertil waldorfsalat, hvide kartofler, persille og skysauce.

Desserter:
vælg imellem:
-Citronfromage med fløde og nøddeknas.

-Chokolademousse med fløde og nøddeknas.

-Citrontærte med marengs og vaniljeis.


Menuforslag nr. 2:
“Den almindelige”

Forretter;
Vælg imellem:

-Varmrøget laks med citron/krydderurte creme, syltet rød spidskål, salater og dild. Hertil brød og smør

-“Vitello tonnato” den italienske klassiker på vores måde. Roastbeef i tynde skiver med tunsauce, kapers, langtidsbagte tomater og salat.
Hertil brød og smør

Hovedretsbuffet:
Rosastegt kalvefilet

Braiseret nakkefilet

Krydderstegte kartofler

Bagt mos med persille og bacon

Sæsonens lune grøntsager

Årstidens grønne salat

Kold bearnaisecreme

Skysauce

foccacia – brød

Dessert serveret
Vælg imellem:
-Isdessert med vanilleis på nøddebund med citronmousse, kandiserede mandler og chokolade

-Chokolademoussekage med hindbær is, hindbærsirup og nødde/chokolade knas


Menuforslag nr. 3:
“Den moderne”
(Anbefales til bryllupsmenu)

Forretter:
Vælg imellem:

Fish & chips på vores måde:
Sprødstegt kulmule med ærtepure, rodfrugtschips og krydderurter.

Røget laksetatar med agurk, piment. Anrettet på blinis , pyntet med citron kaviar, krydderurter og ramsløgsolie.

Hovedret:
Kalvemørbrad farseret med krydderurter og svampe med Pommes Anna og lunt grønt fra årstiden. Hertil årstidens grønne salat, portvinssauce og krydderstegte kartofler.

Dessert:
Vælg imellem:
(serveret)
Lun chokolade fondant med vanilleis, frugtsirup, knas og pynt.

Dessertbuffet med 4 små desserter:  -Chokolademoussekage med nøddeknas.
-Bærkompot med brændt marengs i små glas.
-Hjemmelavet vanilleis med hindbær sirup.
-“creme brulee” (brændt vanilje creme)

Bryllupskage:
Hjemmelavet Bryllupskage
(smag og udseende efter aftale)

Pris for menuforslag 1 - 2 - 3

Menu 1 – 275 kr . Pr. pers

Menu 2 –  300 kr. Pr. pers

Menu 3 –  350 kr. Pr. pers

inkl. opdækning, hvide duge, servietter, lys, blomst på stilk, personale/servering
(Tillæg ved farvet dug 500 kr)

 


Natmad

50 kr. pr. pers.

Tilbud på drikkevarer og tilbehør

Vi har følgende tilbud, til dig, som ikke ønsker at medbringe egne drikkevarer:

Husets vin – 90 kr. pr. flaske.

Øl – 15 kr. pr. flaske.

Sodavand – 15 kr. pr. flaske.

Velkomstdrink inkl. hjemmelavede snacks – 25 kr. pr. pers.

Kaffe / the – 15 kr. pr. pers. Ad libitum

Kaffe / the med sødt
35 kr. pr. pers. Ad libitum 

Skal du holde dit arrangement hos os?

Book huset nu