130 år

Ullerslev Forsamlingshus blev etableret 1890 som andelsselskab og runder 130 år i 2020.
Forsamlingshusets formål er at virke som møde- og samlingssted – folkeligt og kulturelt – oprindeligt fortrinsvis for sognets beboere.

I 1986 gennemgik huset en gennemgribende ombygning, hvor store sal, toiletter, entre’ og køkken blev renoveret. Lille sal blev bygget til.

Forsamlingshuset drives af en aktiv bestyrelse (7 medlemmer), der er ansvarlig for vedligeholdelse og administration af huset, udeområder samt for ansættelse af vært.
Bestyrelsen.
Oversigt over bestyrelsesmedlemmer efter generalforsamlingen den 1. juni 2021

Lars Christensen

Hans Chr. Drescher

Hanne Hansen

Tommy Lind Hansen

Bjarne Vedel Hansen

Robert Kruuse

Ove Sørensen

Suppleanter:

Karin Jensen

Kim Rasmussen

Fordelingen af poster i bestyrelsen finder sted på det konstituerende møde den 8. juli 2021

HCD, 020621

Forsamlingshuset har de seneste 25 år været inde i en god udvikling og er kendt ud over kommunegrænserne for et pænt og velholdt folkeligt hus med fokus på optimal service og lækker mad for gæsterne.

Forsamlingshuset er et af de få, der har ansat en fast vært, der står for udlejninger, madlavning og de dermed forbundne aktiviteter.

Værten

Mikkel Lindholm blev ansat som vært i Ullerslev Forsamlingshus i august 2019.

Mikkel er uddannet kok i 2007 og har siden arbejdet som kok, souschef og køkkenchef. Mikkel går meget op i, at det skal være et forsamlingshus for alle. Det er gæstens ønsker, der kommer først, og så giver Mikkel sin professionelle vejledning, så I får det arrangement, I netop ønsker jer. Mikkel har en stor kærlighed til sit fag og elsker at lave mad.

Mikkel sætter en ære i at dyrke de klassiske dyder og retter i faget, og samtidig elsker han at være kreativ og udtænke de lidt mere moderne menuer.

Mikkel har bl.a. erfaringer fra:

Nyborg strand

DI-konferencecenter i Nyborg

Thaisen Hus

Sinatur Hotel og Konference i Nyborg

Privat bor Mikkel i Nyborg, er gift med Christina, og de har 2 piger sammen.

Skal du holde dit arrangement hos os?

Book huset nu