Menuforslag
Nr 1: 3 retter serveret
Forret:
Tunmousse på vores måde med kapers, citron hertil spæde salater , krydderurter , brød og smør
Hovedret:
Filet af okse med glaserede bønner, perleløg, gulerod og tyttebær hertil waldorfsalat, hvide kartofler, persille og skysauce.
Dessert:
Citronfromage med knas og pynt
Pris 275 kr pr person
Nr 2 : Buffet
Serveret forret:
Varmrøget laks med rygeostecreme, radiser, purløgsolie og dild.
Hovedretsbuffet:
Hereford oksefilet
Svinemørbrad med baconrasp
Krydderstegte kartofler
Bagt mos med urter og bacon
Sæsonens lune grøntsager
Årstidens grønne salat
Kold bearnaisecreme
Skysauce
(tillæg ved ekstra kød + 25 kr )
Dessertbuffet:
chokoladekage med mousse
Vaniljeis med hindbærsauce og frisk frugt/bær
Pris 300 kr pr person
Nr 3 : 3 retter Vintermenu
Forret: Torsk som souffle tilsmagt dild , hertil purløgs mayo , rødbede , rejer og sprød rugbrød
Hovedret: Grillet oksefilet med “indbagt” braiseret okse tykkam, bagt knust kartoffel , rødbede som hasselbagt og pure, hertil vintersalat og skysauce.
Dessert: Appelsinmousse med chokolade pynt og knas
Pris 300 kr pr person
Se flere menuer her:
Menuforslag
Nr 1: 3 retter serveret
Forret:
Tunmousse på vores måde med kapers, citron hertil spæde salater , krydderurter , brød og smør
Hovedret:
Filet af okse med glaserede bønner, perleløg, gulerod og tyttebær hertil waldorfsalat, hvide kartofler, persille og skysauce.
Dessert:
Citronfromage med knas og pynt
Pris 275 kr pr person
Nr 2 : Buffet
Serveret forret:
Varmrøget laks med rygeostecreme, radiser, purløgsolie og dild.
Hovedretsbuffet:
Hereford oksefilet
Svinemørbrad med baconrasp
Krydderstegte kartofler
Bagt mos med urter og bacon
Sæsonens lune grøntsager
Årstidens grønne salat
Kold bearnaisecreme
Skysauce
(tillæg ved ekstra kød + 25 kr )
Dessertbuffet:
chokoladekage med mousse
Vaniljeis med hindbærsauce og frisk frugt/bær
Pris 300 kr pr person
Nr 3 : 3 retter Vintermenu
Forret: Torsk som souffle tilsmagt dild , hertil purløgs mayo , rødbede , rejer og sprød rugbrød
Hovedret: Grillet steak af oksen med “indbagt” braiseret okse tykkam, bagt knust kartoffel , rødbede som hasselbagt og pure, hertil vintersalat og skysauce.
Dessert: Appelsinmousse med chokolade pynt og knas
Pris 300 kr pr person
Se flere menuer her: